• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Ontdek onze collectie zomerjurken!

Op zoek naar inspiratie voor je lente- en zomergarderobe? De jurk is hét item waarmee jouw outfit in één keer af is. Of je nu op zoek bent naar een jurk in een vrolijk patroon, een sprankelende kleur of de perfecte pasvorm, ons aanbod heeft het allemaal! Ontdek onze collectie zomerjurken!

Van maxi-jurken met bloemmotieven tot korte, speelse sundresses in felle kleuren – er is voor elke smaak en gelegenheid een perfecte jurk te vinden. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een zomerse bruiloft bijwoont of gewoon een terrasje pakt, er is altijd een jurk die bij de gelegenheid past.

Mini-jurken

Een mini-jurk hoort thuis in iedere zomergarderobe. Deze korte, vaak tot boven de knie reikende jurk is er in verschillende modellen. Denk aan eenvoudige, effen jurken voor een minimalistische look, of gedetailleerde ontwerpen met ruches, kant, een patroon of pailletten voor een meer opvallende stijl. Ontdek de collectie jurken van het merk Lofty Manner. De collectie bevat kleurrijke jurken mét of zonder patroon en met driekwart- of korte mouwen of zelfs mouwloos!

Het merk Freebird heeft een prachtige collectie aan (mini-)jurken in verschillende stoffen en prints. De feestelijke items van Freebird geven de finishing touch om elk moment onvergetelijk te maken, perfect voor een speciale gelegenheid! Of je nu kiest voor een A-lijn jurk die je taille accentueert, een wikkeljurk die je vormen benadrukt, of een maxi-jurk die een elegant en verlengend effect heeft – de mogelijkheden zijn eindeloos. Het belangrijkste is dat je een jurk kiest waarin je je zelfverzekerd en comfortabel voelt.

Midi-jurken

De midi-jurk, die zich kenmerkt door een lengte die ergens tussen de knie en de enkel valt, biedt een perfecte balans tussen elegantie en casual comfort. De lengte biedt voldoende bedekking om gepast te zijn voor werk of een chic diner, terwijl het nog steeds luchtig genoeg is voor een ontspannen dag in de stad. Het Nederlandse merk Summum staat bekend om de goed zittende kleding van kwalitatief hoogwaardige stoffen voor elk moment van de dag. Ontdek de collectie jurken van Summum, die met feilloos oog voor detail is ontworpen. Denk hierbij aan een mooi all-over dessin, een strikceintuur in de taille of het gebruik van lurexdraad.

Of ga voor een jurk van het merk Co’Couture! De kledingstukken van dit Deense merk zijn een combinatie van Scandinavische eenvoud en Frans chic. Het resultaat is een perfecte silhouet met oog voor elk detail en een onmiskenbare dosis attitude. Ook het merk Label DOT heeft jurken voor elke gelegenheid. Ga je voor minimalistisch of kies je voor een uitgesproken print?

Maxi-jurken

Met hun vloeiende lijnen en lange lengte, die vaak tot de enkels reikt, bieden maxi-jurken een perfecte combinatie van comfort, stijl en veelzijdigheid. De losse, vloeiende pasvorm zorgt ervoor dat je je vrij kunt bewegen, wat ze perfect maakt voor warme zomerdagen of ontspannen uitjes. De lange lengte biedt ook extra dekking, wat ideaal is voor zowel casual als meer formele gelegenheden. Het Nederlandse merk Nukus heeft meerdere maxi-jurken in de collectie. Ontdek bijvoorbeeld jurk Adalyn in zwart of zand. Ook deze mouwloze, kleurrijke jurk van het merk Monari is een zomerse toevoeging aan je garderobe. Combineer de jurk met een spijkerjasje of vestje als het wat frisser wordt ‘s avonds.

De rijke kleuren, vrouwelijke silhouetten en vrolijk chique details zijn kenmerkend voor het merk Fabienne Chapot. Ontdek maxi-jurken met een overslagmodel en een prachtige print zoals jurk Hannah, jurk Nia en jurk Archana in het rood met groene en gele accenten of wit met roze en oranje accenten.

Een groot voordeel van (zomer)jurken is dat ze gemakkelijk te stylen zijn. Met een paar accessoires zoals een hoed, zonnebril en sandalen creëer je moeiteloos een complete look. Voor een avondje uit kun je je outfit eenvoudig upgraden met wat sieraden en pumps. Zo kun je je jurk heel gemakkelijk transformeren van casual naar chic!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze collectie aan jurken? Shop je favoriete jurk online of kom langs in de winkel, waar onze mode adviseurs voor je klaar staan om je te voorzien van advies. Tot snel!