• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Ontdek het bestseller overhemd van Pure H. Tico!

Het merk Pure H. Tico heeft klassieke herenkleding opnieuw gedefinieerd. Op het werk of in de vrije tijd: het Functional Shirt combineert de elegantie van formele kleding met de voordelen van hoogwaardige sportkleding. Ontdek het bestseller overhemd van Pure H. Tico!

Het Functional Shirt is voorzien van een moderne widespread boord en enkele manchetten, wat het overhemd een verzorgde uitstraling geeft. De slanke slim fit pasvorm zorgt ervoor dat het overhemd getailleerd om het bovenlichaam valt, waardoor je zowel een stijlvolle look als een hoog draagcomfort ervaart. Ontdek de bestseller in de kleuren marine (3386.21150 / 139), wit (4030.21750 / 900), licht blauw (4030.21750 / 100) en zwart (4030.21750 / 001).

Het pure FUNCTIONAL-materiaal heeft zijn wortels in professionele sportkleding en komt rechtstreeks uit Italië. De premium high-tech stoffen garanderen 100% comfort, zijn sneldrogend, strijkvrij, ademend en extreem rekbaar. De texturen zorgen voor een zachte aanraking en een vederlicht gevoel.

Wat het Functional Shirt bijzonder maakt zijn de functionele voordelen. Het overhemd is ontworpen met een aantal innovatieve kenmerken die je dagelijks leven gemakkelijker maken:

Temperatuurregulatie: Dankzij de speciale weeftechnieken blijft je lichaam op een constante, comfortabele temperatuur, ongeacht de weersomstandigheden.

Anti-geur technologie: De stoffen zijn behandeld met een antibacteriële laag die nare geurtjes voorkomt, zelfs na langdurig dragen.

Sneldrogend: Het shirt droogt uitzonderlijk snel, wat ideaal is voor mensen met een drukke levensstijl of voor op reis.

Kreukvrij: Het shirt is zo ontworpen dat het kreukvrij blijft, zelfs na een lange dag dragen of na het wassen, wat strijken overbodig maakt.

Maximaal draagcomfort is het uitgangspunt. Trek het overhemd aan en voel je goed! Ben je klaar om je kledingkast te upgraden met het Functional Shirt? Shop online of bezoek onze winkel en laat je adviseren door onze mode adviseurs!