• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Ontdek de herenschoenen van het merk Xsensible

Voor mannen die op zoek zijn naar schoenen die zowel comfort als stijl bieden, is Xsensible een merk dat je niet mag missen. Xsensible heeft een unieke benadering van schoenontwerp, waarbij innovatieve technologieën worden gecombineerd met hoogwaardige materialen om schoenen te creëren die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Ontdek de herenschoenen van het merk Xsensible. Zowel verkrijgbaar online als bij ons in de winkel!

Wat Xsensible onderscheidt van andere merken is de Stretchwalker-technologie. Deze technologie is geïnspireerd op de traditionele Japanse sandaal en zorgt voor een perfecte balans tijdens het lopen. De zool van de schoen verdeelt het gewicht gelijkmatig over de voet, wat zorgt voor een natuurlijke houding en minder belasting van de gewrichten. Dit maakt de schoenen van Xsensible uitermate geschikt voor mannen die lange dagen maken, veel moeten lopen of staan en hun voeten de beste ondersteuning willen geven.

Ontdek onze collectie aan sneakers van het merk Xsensible. De sneakers beloven een optimale loopervaring en dragen bij aan een betere lichaamshouding. Geen pijnlijke of vermoeide voeten meer, dankzij de combinatie van evenwicht, stabiliteit en sublieme demping in de gehele zool. Naast sneakers met enkel een vetersluiting, biedt Xsensible ook sneakers aan met zowel een vetersluiting als een ritssluiting. De veters zorgen voor een nauwsluitende en aanpasbare pasvorm, terwijl de ritssluiting aan de zijkant het gemakkelijk maakt om de schoen snel aan en uit te trekken. Ideaal voor mannen die comfort en gemak willen zonder in te leveren op stijl. Verkrijgbaar in de kleuren blauw en bruin.

Ontdek de collectie online of laat je inspireren in de winkel! Onze mode-adviseurs staan voor je klaar voor passend advies!