• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Ontdek de bestseller van Studio Anneloes!

 In 2006 lanceerde Anneloes van der Heijden het kledingmerk met het idee om korte termijn collecties te maken die bij de Nederlandse pasvorm passen. Bij Studio Anneloes houden ze zich maar met één ding bezig: stijlvolle en comfortabele kleding ontwerpen. Ontdek de bestseller van Studio Anneloes!

Wanneer je de Flair bonded trousers uit de Essentials collectie van Studio Anneloes aantrekt, voel je de magie. Deze flared broek is vrouwelijk en flatteus. De stevige travelstof voelt als een tweede huid en het trekt alles strak. Deze broek sluit mooi aan bij de heupen en de billen. De pijpen lopen aan de onderkant wijd uit. Naast de stretchy travelstof draagt ook de tailleband met elastiek bij aan het draagcomfort van de broek. Aan de voorkant zitten steekzakken en aan de achterkant faux paspelzakken. Niet voor niets is de Flair bonded trousers de bestseller broek van Studio Anneloes.

En het mooiste? Verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor verschillende looks! Ontdek de Flair bonded trousers in de klassieke zwarte kleur (02309 / 9000), de mooie marine kleur (02309 / 6900 dark blue), de frisse kit kleur (02309 / 1400 kit), de elegante camel kleur (02309 / 1200 dark sahara) of de opvallende fuchsia kleur (11107 / 5500 new fuchsia)! Daarnaast ook verkrijgbaar in een ‘long’-versie met extra lange broekspijpen, ideaal voor de wat langere vrouwen.

De Flair bonded trousers van Studio Anneloes zijn niet zomaar een paar broeken. Deze stijlvolle en veelzijdige broek is ontworpen voor de moderne vrouw die zowel elegantie als comfort zoekt in haar dagelijkse garderobe. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of een casual dag hebt, deze broek is de perfecte keuze.

De Flair bonded trousers zijn gemaakt van een innovatieve bonded stof, wat betekent dat de stof uit meerdere lagen bestaat die aan elkaar zijn bevestigd. Dit zorgt voor een luxueuze, stevige en toch flexibele stof die je lichaam mooi omhult zonder te knellen. De flair fit – een lichte uitlopende pijp – is niet alleen flatterend, maar ook helemaal on-trend. Deze snit verlengt je benen en geeft een elegante, vrouwelijke uitstraling. Shop de Flair bonded trousers online of kom langs in de winkel en laat je adviseren door onze mode-adviseuses!