• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Bezoek onze Men’s Night Out!

Op donderdagavond 6 juni organiseren wij van 19:00 – 22:00 uur het TOFSTE EVENT voor mannen, in samenwerking met een aantal lokale ondernemers! Bezoek onze Men’s Night Out!

Wat kan je verwachten? Auto’s, een whiskey-, bier- en wijnproeverij, een DJ, een kunstschilder, een tattoo artist die gratis tatoeages zet, een Formule1 simulator, BBQ’s, alles over voeding en fitness en natuurlijk heel veel mode! Oftewel… een hele vette avond waar je bij moet zijn! Zien wij jou daar?

P.S. de vrouwen zijn natuurlijk ook gewoon welkom!

Ontdek de deelnemende ondernemers:

Bang & Olufsen Brussee

Welkom bij Bang & Olufsen Brussee! Wij bieden meer dan alleen audio en video; wij creëren complete belevingen. Het bedrijf is vanaf 1930 een familiebedrijf, met een grote passie en liefde voor het merk Bang & Olufsen. De drie heren Brussee nemen graag de tijd om u uitgebreid voor te lichten en u te laten zien en ervaren wat gemak, comfort en goede service bij hen betekent.

C Gallery

Kom zeker eens een keer langs bij ons; C Gallery Exclusive! Onze parade paardjes staan voor u klaar.

Herberg de Compagnie

Herberg de compagnie, al 10 jaar lang the place to bier! 26 tapkranen wisselende speciaalbieren en 52 op fles is er voor iedere bierliefhebber wat wils. Kwaliteit staat voorop in de lunch en dinerkaart en tot in de late uurtjes kan je heerlijk borrelen. Binnenkort starten ze in Hoogkarspel ‘het Stadhuis eten en drinken’ waar eveneens de kwaliteit voorop staat. Hier staan lekkere wijnen centraal maar ook een heerlijke lunch en dinerkaart. Tot ziens!

Roy Valentijn

Roy Valentijn is een kunstenaar van de hedendaagse schilderkunst. Hij droom elke dag over de meest waanzinnige vormen en kleuren, waardoor hij in staat is de meest “sub fantastische” doeken te creëren. Roy probeert zijn kunst over te geven aan alles en iedereen. Een toevoeging voor de toekomst en een inspiratie op het gebied van kunst.

Slijterij de Dijk

Feestje thuis, receptie of een bedrijfsfeest? De Dijk neemt alle zorgen uit handen. Van spullen leveren, tot installeren en weer ophalen. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij een passend advies geven voor uw feest.

In hun winkel in Enkhuizen bieden zij een groot assortiment aan wijnen en whisky’s aan. Ook worden er wijnproeverijen op aanvraag gegeven in de winkel of bij u thuis.
Geef uw wensen door en de Dijk regelt de rest!

Streetkarting

Streetkarting verzorgt sinds 2013 al meer dan 400 evenementen op locatie. Wij staan bekend om de fijne sfeer, beleving en veiligheid. Bij Dirk de Wit Mode staan wij met de enige full motion Formule 1 simulator van Europa! Je zit met je hele lichaam in de cockpit en je hebt 3 curved beeldschermen met de meest realistische ‘Cockpit view’ om je heen. De race experience die je niet wilt missen!

Zuydergym

Sinds 19 mei 2024 zijn de deuren van de Zuydergym (officieel) geopend. Een plek waar iedereen die wil werken aan een gezonder bestaan of fysieke doelen welkom is! Wij willen dan ook naast dat we met ontzettend veel enthousiasme mensen begeleiden naar de volgende stap, echt een plek zijn waar mensen bij elkaar komen. Wees welkom om eens een keer langs te komen voor een lekkere workout!

Jumbowood

Jumbowood Outdoor heeft een nieuwe winkel geopend aan de Raadhuislaan 23 in Grootebroek, waar alles voor het buitenleven te vinden is. Ze bieden overkappingen van hout en aluminium, exclusieve tuinmeubelen, BBQ- en kookaccessoires, wellnessproducten en outdoor speeltoestellen van Berg Toys. Daarnaast is er op de Industrieweg 7 een houtdrive voor tuinhout en bouwmaterialen!

Tattoostudio Enkhuizen

Mijn naam is Saskia Righart van Gelder, eigenaar van Tattoostudio Enkhuizen.
Op 6 juni sta ik voor u klaar voor een leuke gratis kleine tattoo!