• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Ontdek de damesschoenen van het merk Xsensible

Als het gaat om schoenen die zowel stijlvol als comfortabel zijn, heeft het merk Xsensible zich in de afgelopen jaren gevestigd als voortrekker op het gebied van innovatieve damesschoenen. Xsensible biedt een breed assortiment aan schoenen die niet alleen modieus zijn, maar ook bijdragen aan een gezonde en comfortabele loopervaring. Lees snel verder en ontdek de damesschoenen van het merk Xsensible. Zowel verkrijgbaar online als bij ons in de winkel!

Xsensible is een schoenenmerk van Nederlandse bodem met inspiraties die ver buiten de landsgrenzen rijken. Wat Xsensible onderscheidt van andere merken, is hun focus op comfort zonder concessies te doen aan stijl. Dit merk staat vooral bekend om hun Stretchwalker-technologie, die is geïnspireerd door de traditionele Japanse sandaal. De oorsprong van de schoenen is dan ook gebaseerd op het balansprincipe van de traditionele Japanse slipper ‘Ippon-ba geta’. Hierbij verdeelt de zool van de schoen het gewicht gelijkmatig over de voet. Dit zorgt voor een natuurlijke lichaamshouding en verlicht de druk op de gewrichten, waardoor lopen soepeler en aangenamer wordt.

Ontdek onze collectie aan sneakers van het merk Xsensible. De sneakers beloven een optimale loopervaring en dragen bij aan een betere lichaamshouding. Geen pijnlijke of vermoeide voeten meer, dankzij de combinatie van evenwicht, stabiliteit en sublieme demping in de gehele zool. Naast sneakers met enkel een vetersluiting, biedt Xsensible ook sneakers aan met zowel een vetersluiting als een ritssluiting. De veters zorgen voor een nauwsluitende en aanpasbare pasvorm, terwijl de ritssluiting aan de zijkant het gemakkelijk maakt om de schoen snel aan en uit te trekken. Ideaal voor vrouwen die comfort en gemak willen zonder in te leveren op stijl. Verkrijgbaar in brons, antraciet, zwart en wit, dus voor ieder wat wils en goed te combineren met je favoriete outfit!

Ontdek de collectie online of laat je inspireren in de winkel! Onze mode-adviseurs staan voor je klaar voor passend advies!